Social

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Things I love these days



  •  Την μηλόπιτα της μαμάς μου και μια κούπα ζεστό τσάι για να ξεκινήσει καλά η μέρα μου! Ένα πράγμα που θα πρέπει να γνωρίζετε για μένα είναι ότι είμαι εθισμένη στο τσάι! Καθότι δεν πίνω καφέ, κάθε πρωί -και πολλές φορές και κάθε απόγευμα-, απολαμβάνω μια κούπα english breakfast, earl grey ή chai, με 1,5 κουταλάκι ζάχαρη και μια σταγονίτσα γάλα!

  • Το καινούριο μου βιβλίο που μου κρατάει συντροφιά το βράδυ! Αυτή τη στιγμή, η Μαρία Αντουανέτα μου διηγείται για την πρόσκληση σε τσάι από τις θείες του Δελφίνου, 3 μέρες μετά τον γάμο της!

  • Τον Benedict Cumberbatch! Έρωτας με την πρώτη ματιά στο "Imitation game", έρωτας με την δεύτερη ματιά στο "Sherlock", έρωτας με την 85.248.719.864.389η ματιά στα βιντεάκια στο youtube που κάθησα και παρακολούθησα με συνεντεύξεις και εμφανίσεις του!

What's not to love?
  • Τα παπούτσια μου, τα οποία αγόρασα τον Σεπτέμβριο και τα αγαπώ! Έχουν κάτι το βρετανικό και σχολικό, και τα φοράω σχεδόν κάθε μέρα!


  • Τη σειρά "Family Guy"! Έχοντάς την παραμελημένη για πάνω από χρόνο, μου την ξαναθύμισε η αδερφή μου τα Χριστούγεννα, οπότε πριν κοιμηθώ κάθε βράδυ, παρακολουθώ επεισόδια από την τρελή και απρόβλεπτη καθημερινότητα της οικογένειας Griffin!


  • Το old-but-gold παιχνίδι "Theme Hospital", στο οποίο αναλαμβάνεις τη θέση του manager ενός νοσοκομείου, και είσαι υπεύθυνος από την διαρρύθμιση και των εξοπλισμό των ιατρείων, μέχρι την λήψη αποφάσεων για θεραπείες και την πρόσληψη και απόλυση του προσωπικού! Στόχος είναι να πληρεί το νοσοκομείο σου κάποιες οικονομικές προϋποθέσεις, να έχεις καλή φήμη και να θεραπεύσεις έναν συγκεκριμένο αριθμό ασθενών. Αν πετύχεις αυτό τον συνδυασμό, σου προσφέρουν θέση σε πιο απαιτητικά νοσοκομεία και αρχίζεις πάλι απ'το μηδέν!



  • Την ταινία "The SpongeBob SquarePants movie" (don't judge me), την οποία βλέπω συχνά και μου φτιάχνει την διάθεση! Περιμένω με ανυπομονησία την καινούρια κινηματογραφική μεταφορά του βυθού του Μπικίνι, "Τhe SpongeBob movie: Sponge out of water" καθώς είμαι μεγάλη φαν του Μπομπ Σφουγγαράκη!


  • Απ'την λίστα μου δεν θα μπορούσε -φυσικά- να λείπει ο ΥΠΝΟΣ!! Στην προηγούμενή μου ζωή θα πρέπει να ήμουν γάτα αφού, εκτός ότι τις λατρεύω, θέλω να κοιμάμαι με τις ώρες! Ακόμα και όταν ανοίγω τα μάτια μου, δεν ξυπνάω στ'αλήθεια. Μου παίρνει πάνω από μισή ώρα ξαπλωμένη στο κρεβάτι μέχρι να νιώσω έτοιμη να σηκωθώ!

4 σχόλια:

  1. Τι γλυκό post! Τα παπούτσια σου είναι υπέροχα! Αν υπάρχει κάπου κοντά σου μαγαζί που να πουλάει τσάι χύμα, δοκίμασε την γεύση κεράσι-πικραμύγδαλο, σου υπόσχομαι θα τρελαθείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ!! Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω δοκιμάσει ακόμα πικραμύγδαλο επειδή έχει πολύ έντονη μυρωδιά και το φοβάμαι στη γεύση, αλλά θα κάνω την υπέρβαση :)

      Διαγραφή
  2. Λατρεύω τα παπούτσια σου!! Και το δίσκο με το πρωινό σου! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή