Social

Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Not much to say

  Η εβδομάδα αυτή δεν είχε τόσο διάβασμα όσο θα περίμενα. Διάβασα αρκετά το "Γυμνή όπως γεννήθηκα"-το οποίο δεν μπορώ να αφήσω απ'τα χέρια μου- και μερικά παραμύθια των αδελφών Grimm. Εκτός από αυτά τα δύο βιβλία, στο κομοδίνο μου έχω τα "Βιβλία του αίματος", "Η κακή αρχή" και "Η επιστροφή του Μέρλιν", για να μου θυμίζουν πόσα έχω ακόμα να συνεχίσω! Για να μην μιλήσω γι αυτά που έχω σκοπό να αρχίσω!


  Αυτήν την εβδομάδα είδα την ταινία "The theory of everything", που εστιάζει περισσότερο στην προσωπική ζωή του πασίγνωστου θεωρητικού φυσικού, κοσμολόγου και συγγραφέα Stephen Hawking, και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε με την νόσο της αμυοτροφικής πλευρικής σκλήρυνσης, από την οποία πάσχει. Μου άρεσε πολύ μπορώ να πω, συγκινήθηκα και σε μερικά σημεία, αλλά το πιο συγκλονιστικό σε όλη την ταινία ήταν η ερμηνεία του πρωταγωνιστή Eddie Redmayne, που αξίζει το όσκαρ Α' ανδρικού! Σας την συστήνω ανεπιφύλακτα!

 Y.Γ. Πρέπει κάποια στιγμή να πάρω την απόφαση να ξεστολίσω!

4 σχόλια:

  1. Το έκανα κι εγώ παλιά αυτό, με το δέντρο μέχρι το φλεβάρη!! :D Όσο για τον πύργο των βιβλίων που περιμένουν δίπλα στο κρεβάτι... άστα, σε καταλαβαίνω! συνεχώς μεγαλώνει! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν το ξεστολίσω, θα στολίσω τα λαμπάκια κάπου στο δωμάτιο, είναι μαγικά!

      Διαγραφή
  2. Θέλω κι εγώ πολύ να δω το Theory of Everything μαζί με το Imitation Game, έχω ακούσει πολύ καλά λόγια!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια μικρή διευκρίνιση! Επειδή έχω ακούσει πολλούς να κάνουν παράπονα για το theory of everything, ασχολείται με την σχέση του Χώκινγκ με την γυναίκα του και λιγότερο με το επιστημονικό του έργο! Να το έχεις υπόψην σου πριν δεις την ταινία γιατί κάποιοι περιμένουν το αντίθετο και απογοητεύονται!

      Διαγραφή