Social

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

10 ταινίες για τα Χριστούγεννα

 
   Μια ανάσα πριν τα Χριστούγεννα δεν θα μπορούσα να μην κάνω μια λίστα με τις must-see χριστουγεννιάτικες τανίες που προτείνω να παρακολουθήσετε, τυλιγμένοι με ένα κουβερτάκι στον καναπέ, αγκαλιά με τους αγαπημένους σας και μια ζεστή σοκολάτα και με φόντο τα λαμπάκια του δέντρου (είμαι ρομαντικός τύπος κατά βάθος).

10. The Family Man


  Ο επιτυχημένος, πλούσιος και εργένης Jack Campbell έχει όλα όσα θα ήθελε από την ζωή, ή τουλάχιστον έτσι νομίζει. Όταν μια μέρα ξυπνάει σε μια παράλληλη πραγματικότητα στην οποία είναι παντρεμένος, με δύο παιδιά και δουλεύει υπάλληλος σε μια μικρή επιχείρηση, θα θελήσει απεγνωσμένα να αντιστρέψει το συμβάν. Πολύ όμορφη ταινία με μηνύματα επηρρεασμένα από το πνεύμα των Χριστουγέννων!

9. Love Actually












Οι ιστορίες 8 διαφορετικών ανθρώπων με κοινό παράγοντα την αγάπη και φόντο την περίοδο των Χριστουγέννων. Πολύ γλυκιά και ευχάριστη ταινία, ό,τι πρέπει για να σας ανεβάσει την διάθεση!









8. Gremlins


  Όταν ένα αγόρι παραβλέψει τρεις βασικούς κανόνες στην φροντίδα ενός μοναδικού κατοικιδίου, θα θέσει την μικρή πόλη του σε κίνδυνο, καθώς μια στρατιά από μικρά, διαβολικά τερατάκια την κατακλύζει, την περίοδο των Χριστουγέννων. Κλασική πια και αγαπημένη ταινία, αν και λίγο πιο "σκοτεινή" από τις συνηθισμένες χριστουγεννιάτικες!

7.  How the Grinch stole Christmas





 Ένα τέρας έχει σκοπό να "κλέψει" τα Χριστούγεννα μιας μικρής πόλης που κατοικείται από παράξενα ανθρωπάκια. Η γνωστή σε πολλούς ιστορία του παρεξηγημένου Γκριντς δεν θα μπορούσε να λείπει από την λίστα μου!














 6. Home alone





  Οι περιπέτειες ενός μικρού αγοριού όταν η οικογένειά του ταξιδεύει στην Γαλλία για τα Χριστούγεννα, ξεχνώντας το στο σπίτι και έχοντας να αντιμετωπίσει δύο διαρρήκτες. Δεν νομίζω ότι χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις γι αυτήν την ταινία, η οποία είναι ίσως η πιο δημοφιλής των Χριστουγέννων!












5. Coraline


  Η μικρή Coraline ανακαλύπτει έναν άλλο κόσμο, ίδιο με τον δικό της αλλά πολύ πιο ενδιαφέρον, πίσω από μια μικρή κλειδωμένη πόρτα στο καινούριο της σπίτι. Ο κόσμος αυτός όμως δεν είναι αυτό που φαίνεται. Αν και δεν σχετίζεται με τα Χριστούγεννα, είναι από τις αγαπημένες μου ταινίες και συνδυάζεται υπέροχα με τη λάμψη από τα λαμπάκια του δέντρου!



4. The nightmare before Christmas


  O Jack Skellington, βασιλιάς της πόλης του Halloween, ανακαλύπτει την πόλη των Χριστουγέννων και αποφασίζει να φέρει κι αυτός τα Χριστούγεννα στην πόλη του. Τα πράγματα περιπλέκονται όταν ο σατανικός Oogie Boogie αποφασίζει να απαγάγει τον Άγιο Βασίλη. Μαγική ταινία, από τις αγαπημένες μου, όποιος δεν την έχει δει του την συστήνω ανεπιφύλακτα!

3. Harry Potter


  Εντάξει, δεν είναι μία ταινία αλλά σας προτείνω τις 4 πρώτες που είναι πιο παιδικές και πιο μαγικές , σε αντίθεση με τις τελευταίες που επικρατεί μια σκοτεινή ατμόσφαιρα. Ειδικά η πρώτη είναι υπέροχη!

2. The Muppet Christmas Carol


 Η πασίγνωστη ιστορία του Ντίκενς με πρωταγωνιστή τον τσιγγούνη και μίζερο Εμπενίζερ Σκρουτζ, ο οποίος την παραμονή των Χριστουγέννων δέχεται επίσκεψη από 3 φαντάσματα που τον βοηθούν να νιώσει την μαγεία των Χριστουγέννων. Η αγαπημένη μου ιστορία με πρωταγωνιστές τα Muppets!

1. Mickey's Christmas Carol


  Η αγαπημένη μου εκδοχή της Χριστουγεννιάτικης Ιστορίας με πρωταγωνιστές ήρωες της Ντίσνευ! Στον ρόλο του Σκρουτζ, ποιός άλλος, ο υπέροχος Σκρουτζ ΜακΝτακ!

  Αυτές είναι λοιπόν οι 10 προτάσεις μου για τα Χριστουγεννιάτικα βράδια!

4 σχόλια:

  1. Tις αγαπώ όλες! To Muppets Christmas Carol και το christmas carol του Mickey είναι τέλεια! Το Love Actually το είδα δυο φορές στο σινεμά όταν παιζόταν, κι από τότε πάμπολλες φορές. Το Home Alone παιδικό αγαπημένο, τα πιο σκοτεινά ωραίες επιλογές! Θέλω πάρα πολύ μια κουβέρτα, μια γαβάθα ποπ κορν και τη δύναμη να κρατήσω τα μάτια μου ανοιχτά ως το τέλος της ταινίας! Πολύ ωραία ανάρτηση :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ! Είναι το καλύτερο μου κουβέρτα, καναπές, λαμπάκια δέντρου στο σκοτάδι και χριστουγεννιάτικη ταινία!

      Διαγραφή
  2. Ξέρεις ποια Χριστουγεννιάτικη ταινία είδα προχθές και πραγματικά δεν περίμενα να είναι τόσο καλή... "Το Τανγκό των Χριστουγέννων". Δεν παρακολουθώ πολύ ελληνικό κινηματογράφο, αλλά αυτήν θα στην πρότεινα σίγουρα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχω ακούσει καλές κριτικές για την συγκεκριμένη αλλά την είχα ξεχάσει τελείως! Θα την έχω υπόψην μου! :)

      Διαγραφή